937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

L’ONG MANS MERCEDÀRIES DONA LES GRACIES ALS ALUMNES DE 3r DE PRIMÀRIA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies als/les alumnes de 3r de Primària Col·legi la Mercè de Martorell i a les seves tutores  de Projecte Transforma la Carme Anguela i l’Adela Villegas, per la seva Solidaritat.

Com tots sabeu el Projecte Transforma de l’Escola la Mercè de Martorell es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat més propera o més llunyana, en un sol projecte ben articulat. Un projecte en el qual els participants es formen treballant sobre necessitats reals del món amb l’objectiu de millorar-lo.

Fa alguns anys molts països del món van veure que no podíem seguir vivint com ho fèiem fins ara i per això van acordar una sèrie d’objectius per millorar l’estat del planeta i la vida de tots els seus habitants. A la matèria de TRANSFORMA, les nenes i els nens de tercer de Primària van conèixer aquests objectius i els van treballar, i van prendre la decisió de millorar el món en allò que fos possible per a elles i ells.

La idea d’aquest Projecte Solidari, va sorgir després que els alumnes coneguessin el Projecte de l’ONG Mans Mercedàries de la “Construcció de l’Escola Lutgarda” d’Ongata Rongai de Kenya. Tots junts van decidir de TRANSFORMAR  les necessitats d’Ongata Rongai.

Avui els alumnes de TRANSFORMA de 3r de Primària  han posat la Parada Solidària al davant de l’Escola i han ofert els seus Productes Solidaris a tothom. Tots els donatius que avui han recollit seran per finalitzar la construcció de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya i també per Ucraïna.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar aquesta Iniciativa Solidària del alumnes de TRANSFORMA  de 3r de Primària  i també a les seves tutores de Projecte i els volem donar les gràcies pel seu treball, esforç i generositat cap a Kenya. I també aprofitem per donar les gràcies a les moltíssimes persones que avui han deixat el seu donatiu per a Kenya a la Parada Solidària de Transforma de 3r de Primària.

MOLTES GRÀCIES EQUIP DE TRANSFORMA DE 3r DE PRIMÀRIA PER LA VOSTRA GENEROSITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

Sor Lucía Caram ens envia aquestes paraules d’agraïment.

 

Comments are closed.