937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

L’alumna Abril Castillo, que enguany ha finalitzat Batxillerat a La Mercè Martorell amb una qualificació de Matrícula d’Honor, ha estat escollida per estudiar a la prestigiosa Universitat de Harvard (Estats Units). Només 4 alumnes de tot l’Estat espanyol han estat seleccionats per cursar els seus estudis superiors en aquesta institució, que ocupa les primeres posicions a nivell mundial en els rànquings d’excel·lència i en d’altres com el nombre d’alumnes guanyadors del premi Nobel.

El director de La Mercè, Dani Moll, s’ha reunit amb l’Abril Castillo fa uns dies per conèixer els detalls de com ha estat aquest procés de selecció i com afronta l’alumna aquest important canvi.

L’Abril li ha explicat que han estat molts mesos d’esforç i moltes fases de selecció, ja que aquests processos són complicats i has de saber com funcionen. I, tot i que també ha estat seleccionada en altres universitats, tenia molt clar que aquesta era la seva primera opció. L’alumna és conscient que és molt gran tot el que li ve a partir d’ara, però està molt animada per marxar. El seu futur professional se l’imagina en l’àmbit de les relacions internacionals.

Dani Moll li ha manifestat que es tracta d’un gran orgull per a La Mercè Martorell que una alumna estudiï a Harvard. Aquesta universitat busca perfils d’estudiants molt diferents, però amb un punt en comú: persones amb un coneixement personal molt profund i que tinguin les coses clares. Aquesta és una de les virtuts de l’Abril, més enllà de les seves qualitats acadèmiques. Per això estem convençuts que arribarà molt lluny, fins allà on es proposi.

Esperem que l’Abril vingui a visitar-nos quan torni a casa per vacances perquè volem saber, amb tots els detalls, com viu aquesta nova etapa.

L’Abril ha volgut donar un consell final molt clar i contundent a les noves generacions: Les coses que us agradin, feu-les!

Endavant, Abril!  Molta sort!

Comments are closed.