937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

ESTIU 2021 – Projecte “Hàbits Saludables ” amb les nenes del Lar Tiberíades i els nens i nenes del Centre Infantil Lutgarda de Katembe (Moçambic)

27è Camp de Treball a Moçambic.

Aquest Camp de Treball s’ha organitzat durant tot aquest curs des de Sant Feliu, i serà per fer el Projecte “Hàbits Saludables” amb les nenes del “Lar Tiberíades” i del Centre Infantil “Lutgarda” de Katembe. Aquest Projecte consistirà en activitats, tallers, jocs… per fomentar la salut i la higiene entre les nenes del Lar i del Centre Infantil.

 

El grup de voluntàries i voluntaris que duran a terme aquest Camp de Treball, donaran suport al Projecte de final de carrera d’Infermeria de la Clàudia Chacón, voluntària i membre de l’ONG. Aquest Projecte va sorgir arran del Camp de Treball Moçambic’19 amb les nenes de l’orfenat de Katembe “Lar Tiberíades”; la Clàudia va fer la proposta a la Provincial de Moçambic i les Mercedàries de Katembe de dur a terme el seu Projecte de final de carrera d’infermeria al Lar i al Centre Infantil.

 

Les Voluntàries i voluntaris portaran en els seus Equipatges Solidaris: medicaments que ens han donat des de l’Hospital de Martorell, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Clínica Dental Sílvia Buesa de Sant Feliu de LLobregat; ulleres que podran fer molt servei a qui les necessiti, i roba, calçat , material escolar i peluixos per a les nenes del “Lar Tiberíades” de Katembe.

 

Les Voluntàries i Voluntaris del 27è Camp de Treball són: Clàudia Chacón (exalumna del Col-legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i membre de l’ONG Mans Mercedàries), Blanca Culleré (membre de l’ONG), Montse Alemany (exalumna del Col-legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG), Xavier Sáez de Cortázar (exalumne del Col-legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG) i Sheila Riodríguez (exalumna del Col-legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG).

Comments are closed.