937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

Xocolatada solidària per les víctimes dels terratrèmols

El col·legi La Mercè Martorell ha organitzat una xocolatada solidària a favor de les víctimes dels terratrèmols de Turquia, Síria i el Kurdistan. En total s’han recaptat 850 euros que es donaran a la Creu Roja perquè els destini als projectes humanitaris que té endegats a la zona.

L’activitat ha tingut lloc ahir dijous a la tarda a la sortida de classe i ha aplegat alumnes, familiars i docents que han pogut degustar un got de xocolata fent un donatiu de 2 euros. Davant la gran influència d’assistents, s’han instal·lat taules per servir la xocolata als dos edificis de l’escola i a la plaça de la Germana Sant Ramon.

Davant catàstrofes naturals tan devastadores com aquesta no ens podem quedar de mans plegades. La comunitat educativa de l’escola ha demostrat un cop més la seva solidaritat. Volem agrair a totes les persones que han compartit amb nosaltres aquesta xocolatada solidària. Esperem que aquest granet de sorra en forma de donatiu serveixi per ajudar a pal·liar els efectes d’aquesta tragèdia, que ha causat desenes de milers de morts i ha provocat que milions de persones quedin sense sostre.

Per tal de conscienciar sobre les conseqüències d’aquests terratrèmols, un equip de la Creu Roja ha realitzat xerrades a tots els cursos de Primària de l’escola. L’alumnat ha vist que institucions com la Creu Roja són les que ràpidament es desplacen a les zones on s’ha produït una tragèdia i proveeixen la població d’allò més bàsic: menjar, medicaments, roba i un sostre on dormir.

Comments are closed.