937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

MERCEDÀRIES MISSIONERES DE PERÚ I DE MOÇAMBIC VISITEN MARTORELL

Aquesta setmana l’ONG Mans Mercedàries, l’ONG de la nostra Escola, han rebut a Martorell Mercedàries Missioneres de Moçambic i de Perú. Aquestes Mercedàries Missioneres eren a Sant Gervasi de Cassoles juntament amb altres Mercedàries Missioneres d’Equador, d’Angola, de Filipines, i de Guatemala, per fer unes Jornades de Reunions de totes les Missions que les nostres Mercedàries tenen arreu del món. Les Provincials de cada país amb membres del Consell Provincial, s’han reunit a Sant Gervasi amb la Carlina Zambrano, la nostra Mare General; amb la Marisa Lanza, la M. Antonia Torres i la Lucia, membres de la Cúria General; i la Marisa Carrión, la Mare Provincial d’Espanya.

Aprofitant dies de descans de les reunions, les Mercedàries Missioneres de Perú van voler visitar Martorell, per conèixer la nostra Escola en els seus 160 Anys d’Història, El dimarts 25 de gener, la Mary Luz Chuqui Mercedària Missionera i Titular-Promotora del Col·legi “Nuestra Señora de la Merced” de Yanahuara-Arequipa (Perú) i la Janeth Bellido Mercedària Missionera i professora del Col·legi Fe i Alegria 29 de Ventanilla (Perú) van visitar la nostra Escola de Martorell i van fer un tomb pel nostre poble. Durant la visita a la nostra Escola van poder compartir experiències amb el Dani Moll, el nostre director, i van acabar berenant a la Comunitat de les nostres Mercedàries Missioneres de Martorell amb la Núria Moragas, l’Antònia M. Tobella i la Teresa Hernández.

El diumenge dia 30 de gener, dia de la PAU, l’ONG Mans Mercedàries va rebre la Floriana Mercedària Missionera i Provincial de Moçambic i Kenya, la Fatima Mercedària Missionera i formadora de Juniores i Superiora de Beira (Moçambic) i la Marquinha Mercedària Missionera i Superiora de Sao Jose de Lhanguene i Infermera a l’Hospital de Maputo (Moçambic).

Al matí van visitar Martorell, el Pont del Diable i la nostra Escola. També van poder conèixer els membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i es van retrobar amb moltes Voluntàries i Voluntaris de diferents Camps de Treball que l’ONG Mans Mercedàries ha dut a terme a Kenya i Moçambic.

Van conèixer famílies de l’Escola i padrins i padrines de l’ONG Mans Mercedàries que van trobar durant el tomb que van fer per Martorell. I també van poder agafar missatges de Pau que els alumnes de la nostra Escola havien deixat amb cartells per tota la Vila.

A la tarda, després de dinar a casa del Ton Toset i la Montse Torras, membres de l’ONG Mans Mercedàries i professor i exprofessora de l’Escola, van tenir reunió amb elles per organitzar el cronograma de treball del 28è Camp de Treball de Kenya’22 i es van reunir amb les Voluntàries i Voluntaris de Kenya’21 i de Kenya’22 per recordar Ongata Rongai i l’experiència viscuda a Kenya.

L’ONG Mans Mercedàries i la nostra Escola hem estat molt contents de rebre les nostres Mercedàries Missioneres de Moçambic i de Perú.

Moltes gràcies Floriana, Fàtima, Marquinha , Mary Luz i Janeth per la vostra visita, per nosaltres sou model de vida i us estem molt agraïts per tota la vostra feina dedicada als més necessitats.

Comments are closed.