937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA FET LA XERRADA DEL 26è CAMP DE TREBALL DE KENYA’21 A LES CLASSES D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

Com cada any, el mes de novembre, per celebrar el dia de les Escoles Mercedàries, dia 6 de novembre, l’ONG Mans Mercedàries fa les Xerrades del Camp de Treball de l’ONG que s’ha realitzat a l’Estiu.

Durant aquesta setmana els alumnes d’Educació Infantil i d’Educació Primària, han pogut fer un tomb per Kenya. Han conegut les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, Escola que s’està acabant de construir i que forma part del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries i també han pogut valorar el gran treball que fan les nostres Mercedàries Missioneres a Kenya.

Tots els alumnes han pogut veure com s’havia pogut construir el primer pis de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries.

També han pogut conèixer totes les activitats i tallers que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball han fet aquest estiu a Ongata Rongai.

Han vist com les nenes i nens de l’Escola i del barri rebien els regals que moltes persones de la nostra Escola de Martorell ens havien donat.

Han pogut comprovar les millores fetes a l’Escola, les aules noves, els dibuixos que Voluntàries i Voluntaris han fet aquest estiu per deixar una Escola plena d’alegria i de colors. I també la nova Aula d’Informàtica, gràcies als 20 ordinadors de segona mà, rebuts de persones molt generoses.

Han pogut conèixer el món dels Maasai, de com ells preserven la terra i els animals. I han vist molts dels animals de Kenya vivint en llibertat.

També han aprofitat per donar les gràcies a tots aquells alumnes del nostre Col·legi que durant el curs passat van elaborar productes solidaris com mascaretes, braçalets, coques, “muffins”… i en van rebre donacions que van servir per a la construcció de l’Escola de Kenya, i a tots els que van fer actes solidaris per recollir fons.

Al final de cada Xerrada hem acabat ballant cada classe el ball de “Jerusalema”, que és el ball que ha servit aquest estiu per fer el vídeo de difusió de l’ONG i poder presentar totes les nenes i nens de l’Escola Lutgarda, la gent del Barri d’Ongata Rongai, les “sisters of Mercy”, els treballadors i treballadores, els Massai ….

Ara els balls dels nostres alumnes del Col·legi la Mercè de Martorell serviran perquè el proper estiu 2022, quan l’ONG torni a Kenya, en el que serà el 28è Camp de Treball, tota la gent d’Ongata Rongai els puguin conèixer i puguin veure la nostra Escola que el 22 de novembre farà 160 anys.

MOLTES GRÀCIES A L’ONG MANS MERCEDÀRIES

Comments are closed.