937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

LA PROMOCIÓ DEL CURS 97-98 VISITA L’ESCOLA

Un any més la nostra Escola ha Obert Portes als/les alumnes que fa 25 Anys van acabar els seus estudis al Col·legi.

El diumenge dia 29 d’octubre, la Promoció del curs  97-98 ha tornat al Col·legi. Com ja és tradició any rere any, l’Associació d’Exalumnes de l’Escola, organitza aquesta Festa de 25 Anys, perquè les promocions que van marxar del Col·legi tornin i es puguin retrobar al cap dels anys amb les companyes i companys de classe.

Els/les alumnes de la Promoció 97-98  han arribat a l’Escola acompanyats de les seves famílies, perquè també volien mostrar el seu Col·legi als seus familiars. Quan han arribat al Centre els han rebut la Josefina Lladó, presidenta de l’Associació d’Exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell, professores i professors d’aquesta Promoció, i el Dani Moll, director de la nostra Escola. També ens han acompayat la Josefina Cortadella, la Núria Moragas i l’Antònia Maria Tobella, Mercedàries Missioneres.

S’ha iniciat la visita a l’Edifici d’Educació Infantil, el Dani Moll ha fet de guia i tothom ha pogut visitar les aules, el menjador, els patis i els espais de psicomotricitat.

Quan hem sortit de l’Edifici d’Infantil s’han fet les fotografies que ja són tradició: a les escales d’entrada al Col·legi, davant de la façana de l’Escola i amb la mare Sant Ramon.

Després d’aquest tomb per l’Edifici d’Educació Infantil, la Presidenta de les Exalumnes ha rebut la Promoció  97-98  a la Capella, els ha donat la benvinguda al Centre, s’ha fet una pregària a la Mare de Déu de la Mercè per demanar per la Pau, s’han cantat els Goigs de La Mare de Déu de la Mercè que malgrat els anys tothom recordava; i els professors de la Promoció han repartit les Orles a tot el grup.

També com ja és tradició, guiats per la Montse Torras, s’ha fet un tomb per tot el Col·legi, per retrobar aules, patis i sobre tot per veure el gran canvi de l’Escola durant tots aquests anys. A l’Aula Singular s’han projectat les fotografíes del viatge de final de curs de 4t d’ESO a Tenerife que tothom ha aplaudit molt. Després del tomb per l’Escola, s’ha passat al pati del Sagrat Cor per fer el tradicional  “pica-pica” per acabar la Festa de 25 Anys.

Tots i totes han estat molt contents, perquè tornar a l’Escola després de tants anys fa que tornin els records dels temps d’abans… temps de jocs, rialles i viatges plegats. I tot això ho han pogut compartir amb les seves famílies i els professors i professores.

GRÀCIES PER TORNAR A L’ESCOLA

ENTRE TOTS FEM ESCOLA

VEURE TOTES LES FOTOS
Comments are closed.