937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

LA PROMOCIÓ DEL CURS 94-95 VISITA L’ESCOLA

Un anys més la nostra Escola ha Obert Portes als/les alumnes que fa 25 Anys van acabar els seus estudis al Col·legi.

El diumenge dia 26 de març, la Promoció del curs  94-95 ha tornat al Col·legi. Com ja és tradició any rere any, l’Associació d’Exalumnes de l’Escola, organitza aquesta Festa de 25 Anys, perquè les promocions que van marxar del Col·legi tornin i es puguin retrobar al cap dels anys amb les companyes i companys de classe.

La Promoció 94-95  han arribat a l’Escola acompanyats de les seves famílies, perquè també volien mostrar el seu Col·legi als seus familiars. Quan han arribat al Centre els han rebut la Josefina Lladó, presidenta de l’Associació d’Exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell, membres de l’Associació d’Exalumnes,  professores i professors d’aquesta Promoció, i el Dani Moll, director de la nostra Escola.

S’ha iniciat la visita a l’Escola amb les fotografies que ja són tradició: a les escales d’entrada al Col·legi, davant de la façana de l’Escola i amb la mare Sant Ramon´

Tot seguit el Dani Moll ha fet de guia pel nou Edifici d’Educació Infantil. Tothom ha pogut visitar les aules, el menjador, els patis i els espais de psicomotricitat.

Després d’aquest tomb per l’Edifici d’Educació Infantil, la Presidenta de les Exalumnes ha rebut la Promoció  94-95  a la Capella, els ha donat la benvinguda al Centre i s’ha fet el repartiment d’Orles. I s’han cantat els Goigs de la Mare de Déu de la Mercè, que malgrat els anys tothom recordava.

També com ja és tradició, s’ha fet un tomb per tot el Col·legi, per retrobar aules, patis i sobre tot per veure el gran canvi de l’Escola durant tots aquests anys. A la classe del Ton hem pogut veure les fotografies del viatge de final de curs que es va fer a Eurodisney París on ens ho vam passar molt bé i del que tenim records màgics Després del tomb per l’Escola, s’ha passat al pati del Sagrat Cor per fer el tradicional  “pica-pica” per acabar la Festa de 25 Anys.

Tots i totes han estat molt contents, perquè tornar a l’Escola després de tants anys fa que tornin els records dels temps d’abans… temps de jocs, rialles i viatges plegats. I tot això ho han pogut compartir amb les seves famílies i els professors i professores.

 

GRÀCIES PER TORNAR A L’ESCOLA

VEURE TOTES LES FOTOS
Comments are closed.