937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat

El passat divendres dia 26 de maig s’ha celebrat la graduació de 2n de Batxillerat de l’alumnat de La Mercè Martorell. Familiars, amics, professorat i personal de l’escola han omplert el Teatre El Progrés per compartir amb ells aquest moment.

Els 35 alumnes graduats han rebut un diploma, una banda, un birret i una revista commemorativa de mans de les seves tutores, Montse Font i Montse Tió, i de la cap d’estudis de secundària i batxillerat, Zaira Álvarez. A més, els estudiants que han cursat el batxillerat dual pel qual han obtingut la doble titulació espanyola i americana, han rebut el certificat corresponent per part del coordinador d’aquesta modalitat, Josep Anton Garrido. I el director de l’escola, Dani Moll, ha fet lliurament dels reconeixements de les matrícules d’honor al David Zamarreño i Lucía Montoro, i dels vuit premis d’excel·lència.

En la seva intervenció, Dani Moll ha ressaltat la dedicació, el compromís i l’esforç dels alumnes amb els seus estudis. Moll ha insistit en la importància de l’aprenentatge constant. “En un món canviant, amb noves tecnologies i reptes constants, és fonamental que sempre estigueu disposats a aprendre i actualitzeu els vostres coneixements”. “Us animo a continuar formant-vos, a ser curiosos i a cercar noves oportunitats”, i ha insistit que “sempre busqueu la felicitat, i estimeu-vos a vosaltres mateixos. Serà la base del vostre èxit”.

Per la seva part, Montse Font, ha recordat diverses anècdotes d’aquesta promoció i ha encoratjat els alumnes a forjar el seu futur. “Sigueu vosaltres mateixos, no deixeu que ningú us aparti de les vostres fites, mantingueu sempre la il·lusió de fer coses, i així continuareu creixent com a persones”, ha remarcat Font.

Gerard Mimó, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell i pare d’una de les alumnes graduades, ha fet un símil amb els esportistes destacant que els alumnes han fet una gran temporada i que han comptat amb l’ajuda d’un gran equip tècnic, que en aquest cas és el professorat.

Durant l’acte, els alumnes han fet diversos parlaments i dos balls, un dels quals amb tot el professorat de l’escola. També s’ha projectat un vídeo amb fotografies del seu pas de l’escola, des d’I3 fins al batxillerat, que ha emocionat a tots els assistents. La celebració ha finalitzat amb un refrigeri en què els assistents han pogut brindar pel futur dels graduats i graduades.

VEURE TOTES LES FOTOS
Comments are closed.