937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

GALA DEL 47è PREMI VILA DE MARTORELL

Un any més el Teatre de “El Progrés” s’ha posat de Gala per celebrar el Premi Vila de Martorell, aquesta vegada en la seva quaranta setena  Edició.

Com cada any han estat convidades totes les persones que han presentat les seves obres en aquest 47è Premi Vila, i també com cada any s’ha obert l’Acte fen esment de la gran importància que suposa per a Martorell tenir tantes persones que han presentat les seves obres en aquest Certamen Literari.

Els alumnes i exalumnes de la nostra Escola, des de fa molts anys,  participen  als Premis Vila de Martorell en les diferents Categories Literàries. Aquest any han rebut Premi per les seves obres la Laia Hernández Munné de segon d’ESO, pel conte “Dian Fossey”; la Júlia Folqué Lastra de 2n de Batxillerat pel seu poema “Vertigen” i l’Andrea Montoya Gil, exalumna de la nostra Escola, pel seu poema “Aquesta tarda el sol”. I també volem fer esment al Manuel Pablos, avi del David i l’Adrià Anmella alumnes de la nostra Escola, guanyador en la categoria de contes adults amb l’obra “El tio Garañuela”,

Ha presentat l’Acte la Mirna Vilasís, cantant i compositora. Cadascuna de les guanyadores han fet una explicació de la seva obra i de les seves aficions a traves d’un P.Point, i han fet una explicació dels seus poemes i conte. Han acompanyat el lliurament de premis les veus de la Mirna Vilasís i el Xavi Múrcia amb un repertori de cançons amb paraules de poetes catalans, les seves interpretacions han estat molt aplaudides per tothom.

El Regidor de Cultura el sr. Andreu González, ha explicat la gran importància de llegir i sobretot la gran dificultat que suposa escriure i saber transmetre sentiments i vivències a través de paraules.

El sr. Àlex Sussagna , president del Jurat dels Premis Vila de Martorell ha felicitat a tot el poble de Martorell per la gran tasca literària que des de fa molts anys es fa al nostre poble.

L’Alcalde de Martorell el sr. Xavier Fonollosa ha felicitat totes les persones que s’han presentat en aquesta Edició dels Premis Vila, i ha volgut valorar especialment les obres guanyadores d’aquest any. I ha remarcat la gran tasca que es fa a Martorell des de la docència  a l’Escola per fer estimar la lectura a les nenes i nens,

També s’han fet reconeixements a persones i entitats que vetllen per la cultura al nostre poble. S’ha fet un reconeixement a “l’Atelier de les paraules”, un taller de llengua i literatura que es duu a terme des de l’Ajuntament de Martorell per a infants i joves; tres dels organitzadors d’aquests tallers diaris són exalumnes de la nostra Escola, la Mireia García, l’Anna Cetó i l’Oriol Mitjavila. També s’ha fet reconeixement a tot el gremi de llibreters de Martorell.

Un cop acabat l’Acte, s’han fet les fotografies de guanyadors i guanyadores amb els Membres del Jurat , l’Alcalde de Martorell i els Regidors de l’Ajuntament, per recordar totes les persones premiades en aquest 47è Premi Vila de Martorell.

I hem acabat la vetllada fent un pica-pica a la sala dels Miralls del Progrés.

Des de l’Escola volem felicitar totes i tots els alumnes  que s’han presentat al 47è Premi Vila de Martorell, i volem felicitar de manera molt especial a la Laia Munné Hernández, la Júlia Folqué Lastra i l’Andrea Montoya Gil pels seus Premis Literaris I també volem felicitar els nostres exalumnes que fan l’Atelier de les paraules”, la Mireia García, l’Anna Cetó i l’Oriol Mitjavila.; i finalment felicitar el sr, Manuel Pablos.

Comments are closed.