937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

EL TREBALL DE RECERCA: una història d’esforç i emocions

Els alumnes de batxillerat hem presentat darrerament el nostre treball de recerca, fet que posa punt i final a aquest camí començat a principis de l’any passat i que ha suposat el desenllaç d’una llarga història plena d’emocions i d’esforç.

Per als qui no ho sapigueu, el treball de recerca és un projecte que tracta d’escollir un tema determinat i, mitjançant un període d’investigació i desenvolupament, dur a terme una part teòrica així com una part pràctica sobre l’assumpte tractat. Finalment, després de reunir i escriure tota la informació pertinent, hem de ser capaços d’elaborar unes conclusions reflexionant sobre tot el que hem treballat.

Ara ja hem acabat, però el procés per arribar fins on som ara no ha estat gens fàcil. Vam escollir el nostre tema a tractar entre el gener i el febrer de 2020, és a dir, uns mesos abans que arribés la Covid-19 per canviar-nos la vida a tothom. Aquesta pandèmia ha trastocat la nostra realitat i l’ha transformada en una altra de ben diferent, i per més que ho hàgim volgut, també ha influenciat el nostre treball de recerca.

No és fàcil dur a terme una part pràctica en condicions quan una setmana pots sortir del teu poble però la següent t’has de quedar a casa confinat durant quinze dies. La planificació no serveix ni ha servit per a molt aquests mesos. Així doncs, el fet per exemple de buscar entrevistes ha estat una tasca realment complicada, no només pel fet d’haver d’utilitzar la mascareta, sinó també perquè no sabíem quines mesures s’aplicarien d’aquí a dos dies ni si aquestes afectarien els nostres plans.

No obstant això, tots estem d’acord en el fet que no ens hem aturat. Hem fet tot el possible per superar totes les barreres i poder així presentar un bon treball.

En conclusió, aquest treball ens ha ensenyat que, amb esforç i dedicació, no hi ha res ni ningú que ens pugui aturar. Som la generació que hem de canviar el món i estem disposats a demostrar-ho.

Comments are closed.