937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

Comencen les classes a ONGATA RONGAI (KENYA)

Aquesta setmana han començat les classes a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya. Aquesta Escola de les nostres Mercedàries de Kenya, és com tots recordareu, el Projecte de l’ONG Mans Mercedàries de la construcció de “la 2a fase de l’Escola Lutgarda”. La construcció de la part de l’edifici corresponent a l’Educació Primària.

Totes les nenes i nens del barri han pogut tornar a les classes després de les vacances de Nadal, que per a ells són les grans vacances d’estiu.

Durant els mesos de novembre i desembre, temps de molta calor a l’hemisferi sud, són les vacances d’Escola, i les nenes i nens d’Ongata Rongai, no tenien la certesa de poder tornar el mês de gener a les classes per causa del Covid. Però malgrat dubtes i pors, les Escoles han obert, i amb mascareta i protocol Covid, tothom han tornat a les aules.

Volem compartir amb vosaltres les fotografies que sister Norma, sister Magie i sister Maurin, ens ha enviat de l’Escola del primer dia de tornada al Centre Lutgarda.

Já podem fer classe d’Educació Infantil, i una part d’Educació Pimària (a la primera planta). Cal però acabar el Projecte, la segona planta de l’edifici farà possible poder tenir tota l’Educació Primària.

Moltes gràcies per tot el vostre suport. Moltes gràcies a totes les persones que han ajudat a fer possible aquest inici de curs a Ongata Rongai a les noves aules de Primària.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR.

Comments are closed.