937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

CLUB DE BÀSQUET LA MERCÈ MARTORELL 3X3 SOLIDARI PER ANGOLA

L’Escola LA MERCÈ i l’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Club de Bàsquet la Mercè Martorell per organitzar un any més el 3X3 Solidari per a Angola.

La pista de bàsquet del Pavelló Municipal de Martorell s’ha omplert de gom a gom  de jugadores i jugadors de totes les edats, d’exalumnes de l’Escola, d’entrenadores i entrenadors, disposats a iniciar el el 3X3 Solidari; també estava ple de famílies del Col·legi que han vingut a animar el 3X3 Solidari per Angola, i d’equips convidats de fora de l’Escola.

I com cada any, les graelles eren plenes de botifarres i tota la Junta del Club de Bàsquet la Mercè-Martorell organitzava les inscripcions del 3X3 i la venda d’entrepans per esmorzar. Que aquest any estaven a la pista exterior del Pavelló Municipal de Martorell.

Ja fa 20 anys que l Club de Bàsquet la Mercè Martorell organitza aquest 3X3 Solidari…i aquest any ha estat el Bàsquet Solidari més nombrés de la història. Han estat 38 els equips que s’han inscrit per fer el 3X3 Solidari per Angola de categories des de pre mini fins a sèniors. I moltíssimes jugadores i jugadors inscrits per al Concurs de triples, la Super Cistella i la 2-Ball mare/pare filla/fill.

A les 9h en punt del matí han començat el 3X3 a les pistes del Pavelló Municipal de Martorell i no ha parat el joc fins les 14h. Durant els 3X3· Solidari han vingut al Pavelló Municipal de Martorell el Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell; el Gerard Mimó, Regidor d’Esports, i també els Regidors de l’Ajuntament de Martorell: el Lluís Amat, l’Albert Fernández i el Jordi Amat. Tots ells han felicitat la gran iniciativa Solidària que un any més el Club de Bàsquet la Mercè Martorell ha tingut amb l’ONG Mans Mercedàries i també ha felicitat les jugadores i jugadors.

Quan s’han acabat els partits, l’Albert Batllevell, el Jordi Ibáñez i el Toni Arcas, com a membres de la Junta del Club de Bàsquet la Mercè Martorell,  del Club de Bàsquet la Mercè-Martorell, ha fet lliurament dels donatius recaptats amb el 3X3, al Ton Toset President de l’ONG Mans Mercedàries. Ha estat un moment molt emotiu i molt aplaudit per tothom. Aquest donatius del 3X3 serviran per finalitzar l’Escola “Irma Palacios” d’Angola. El Ton Toset, ha fet un regal per al Club, una talla de fusta de Kenya, de la terra dels Maasai.

Després s’ha passat al lliurament de copes als equips campions del 3X3 Solidari per Angola i també els premis als guanyadors del concurs de triples, de  la Super Cistella i de la 2-Ball mare/pare filla/fill.

Des de l’Escola i l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest 3X3 Solidari Angola. La Junta del Club de Bàsquet la Mercè-Martorell,  a la Laura del Amo,Presidenta; a tota la Junta, a la Patrícia Martín, a l’Albert Batllevell, al Jordi Ibáñez, al Toni Arcas i a la Sílvia Segado; als/les  alumnes i exalumnes de la nostra Escola que han vingut per participar, a les famílies de la nostra Escola, a les entrenadores i entrenadors del Club de Bàsquet la Mercè-Martorell que han organitzat el 3X3 per Angola, a les persones externes a la nostra Escola que avui també han volgut venir a participar de manera solidària en aquest 3X3 i a totes aquelles persones que han col·laborat perquè el 3X3 per Angola fos un èxit.

                                    JA FA 20 ANYS DE 3X3 DE BÀSQUET SOLIDARI

Comments are closed.