937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

BREU RESUM DELS PROJECTES REALITZATS 3r ESO

JUST STAY PROTECTED

Polònia es el país d’Europa amb menys accés a mètodes de planificació familiar. El nostre projecte pretén conscienciar al govern polonès de la necessitat de facilitar anticonceptius a la població i enviar-ne. (Beth, Sara, Julia, Hidaya)

 

SOS: ÀRTIC EN PERILL

El nostre projecte pretén fer reflexionar als governs del mal que fa la contaminació i conscienciar-los de que el planeta Terra no durarà molt. Si continuem així, un dia ja no hi haurà marxa enrere. (Ainhoa, Victor, Iman)

 

PROJECTE COCLEAR

Som el Daniel, el Mohamed, i la Edurne, i aquests dies ens hem dedicat a crear un projecte solidari sobre la implantació coclear. Hem fet una maqueta i un vídeo documental per explicar les nostres idees.

 

AJUDAR ÉS ESTIMAR

El nostre projecte consisteix en una ONG d’Espanya que ajudem a la gent que està en Ucraïna, a transportar-los a Catalunya o Andalusia en concret BCN i Sevilla per que pugin tenir un bon futur. Ja que estan en guerra i no estan molt contents ni il·lusionats i nosaltres intentem que ho siguin, els nens no aniran a l’escola preocupats si els hi pot caure una bomba al costat. (Noa Carrillo, Sergi Vivó i Jordi Vila)

 

PROJECTE AMAZÒNIA

Amb el nostre projecte volem conscienciar a la gent enviant-los un missatge sobre el que està passant a l’Amazònia, Ja que es el pulmó de la terra. Especialment als treballadors que talen arbres i causen incendis per cultivar o fer carreteres o urbanitzar la selva (Zaid, Pau L., Yasmin)

 

REFORESTACIÓ VERDA

El nostre projecte consisteix en reforestar les zones que es van cremar a Austràlia en l’incendi de 2019 i recuperar el seu ecosistema propi. La nostra ballesta llençarà vegetació(llavors) i així poder solucionar el problema. (Paula, Diana, Laura i Aicha)

Previous

Comments are closed.