937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

937 75 01 10

a8020531@xtec.cat

c/ Mur 36-40

08760 Martorell

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

DARRERES NOTÍCIES

ABRIL CASTILLO, guanya el Premi Vila de Martorell en al categoria de contes

El 23 d’abril de 2021, diada de Sant Jordi, va tenir lloc al teatre de “El Progrés” el 46è Premi Vila de Martorell.

Va presentar l’Acte l’actriu Àngels Bassas que va començar recordant que després d’un any sense lliurament d’aquests premis per causa del COVID 19, tothom teníem moltes ganes de tornar als Premis Vila de Martorell.

La sala de “El Progrés” estava plena d’escriptores, escriptors, famílies, públic de Martorell, esperant que el Jurat del 46è Premi Vila de Martorell digués quins eren els guanyadors i guanyadores de les diferents categories literàries.

L’acte va començar amb els parlaments del Regidor de Cultura i escriptor el Sr. Andreu González que va parlar de la gran importància d’escriure, i va voler fer un recordatori de dues persones molt importants per a Martorell i que malauradament ens han deixat, el Pere Miró i el Josep Carol; tot seguit va continuar l’acte el Sr. Àlex Susanna que va recordar els inicis dels Premis Vila de Martorell, i la gran importància i reconeixement d’aquest certamen Literari.

Tot seguit es va passar al lliurament dels premis. per part de les Regidores i Regidors de l’Ajuntament de Martorell. D’entre totes les premiades i premiats, la nostra Escola va tenir un any més una representació molt important. l’Abril Castillo de 1r de Batxillerat ha estat Premi Vila de Martorell en la categoria de Contes amb la seva obra “La tela d’un conte complex”. I la Montserrat Franco, exalumna de la nostra Escola ha estat Premi Vila de Martorell en la categoria de Poesia amb la seva obra “Carpe Diem”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, va fer la cloenda de l’Acte, i un any més va felicitar tots els participants als Premis Vila de Martorell, i va recordar la relació tan estreta que hi ha entre els escriptors i escriptores, els lectors i lectores, les biblioteques, les escoles ……per poder arribar a tenir una cultura de la literatura.

Com cada any l’Acte va acabar amb la fotografia de tots els premiats i premiades, amb el Jurat dels Premis Vila de Martorell, i els Regidors i regidores de l’Ajuntament i l’Alcalde de Martorell.

Des de l’Escola volem felicitar a totes les persones que han participat en aquest 46è Premi Vila de Martorell i molt especialment a l’Abril Castillo i la Montse Franco, guanyadores dels Premis Vila de Contes i Poesia.

Comments are closed.