• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com treballem la ROBÒTICA a La Mercè?

Per què la programació i la robòtica a l'escola?

FOMENTA LA CREATIVITAT

Aprendre a programar permet a nens i joves ser creadors de les seves pròpies solucions, deixant de ser mers consumidors de continguts digitals.


AJUDA A EXPRESSAR

Els nens que saben programar, augmenten la seva autoestima i troben noves i divertides formes d'expressar-se.


ASSUMIR RISCOS I ERRORS

La programació proporciona un entorn segur en el qual arrisques i aprens a reaccionar davant del fracàs.


APRENEN A COMUNICAR

Les eines informàtiques, en permetre crear jocs i animacions, incentiven el desenvolupament del "Storytelling" o "explica contes"i les competències lingüístiques.


ÉS INCLUSIU

Aprendre a programar contribueix a salvar bretxes socials, econòmiques o culturals, i s'acosta a les persones en un entorn comú i lliure.


APRENEN MATEMÀTIQUES

Els algoritmes i programes es basen en conceptes lògics i matemàtics que s'assumeixen amb més facilitat si serveixen per fer coses molt motivadores.


RESOLUCIÓ DE PROBLEMES

L'exercici de programar afavoreix el desenvolupament del pensament crític - analític i la capacitat de resolució de problemes.


NOVA ALFABETITZACIÓ

Les eines computacionals constitueixen la base de la innovació en totes les àrees professionals actuals i del futur. Aprendre a programar obre les possibilitats laborals i professionals.


ENTORNS D'APRENENTATGE

La programació i la robòtica generen comunitats obertes al voltant de la tecnologia i els llenguatges de programació. En aquestes comunitats es comparteix coneixement i sorgeixen iniciatives que fomenten el treball en equip.


MILLORA DE LA SOCIETAT

La programació i la robòtica proporcionen eines a nens i joves que, des de la seva perspectiva, descobreixen que poden donar solucions i complir desafiaments que abans eren inassolibles