• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Musical Solidari GREASE - Teatre 4t ESO

Àlbum de fotosAvui dissabte 12 de maig, els alumnes de Teatre de 4t d’ESO hem interpretat Grease com a Musical Solidari al teatre el Progrés.

Aquesta tarda els alumnes de Teatre, molt…molt nerviosos, vèiem com s’omplia de públic el Teatre el Progrés.

Tothom anava ocupant els seus llocs i nosaltres des de l’escenari intentàvem calmar els nostres nervis…començava l’espectacle… l’estrena mundial de Grease.

Després de la presentació de l’acte, hem começat a ballar….i quan ha començat a sonar la música…els nostres nervis han desaparegut…i hem pogut ballar i ballar cadascuna de les peces de Grease….i el públic ens ha aplaudit moltíssim.La veritat és que ens ho hem passat molt bé fent aquest Musical….i sobretot hem estat molt contents de fer-lo per recollir fons per al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries, la construcció d’una Escola per a nenes i per a alfabetització de la dona, a Angola.Hem fet un total de 10 balls… i a l’últim ball, hem baixat al pati de butaques i hem tret a ballar a l’escenari a membres de la nostra família. Ha estat genial.Quan ha acabat el Musical… han pujat a l’escenari els voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries que aniran a Angola el proper estiu a fer el Projecte, també han pujat els membres de la Junta de l’ONG, i finalment el Sr. Alcalde el Xavier Fonollosa, la Regidora de Cooperació la sra. Míriam Riera, el Regidor de Cultura el Sr. Sergi Corral i la Sra. Núria Canal Regidora, per fer-nos la fotografia que portarem a Angola.A la sala hi havia els nois i noies de l’Arc de Sant Martí…que fa temps també havien fet el Musical Grease… i hem acabat ballant tots junts una peça de Grease... ens ho hem passat genial.Ah!... i el proper dissabte a les 18 h. tornarem a representar Grease al Centre Cultural per recollir fons en favor de l'Associació Contra el Càncer de MartorellDes de l’ONG Mans Mercedàries i des de l’Escola volem felicitar els nostres alumnes i donar-los les gràcies pel seu esforç i la seva solidaritat.Moltes gràcies també a tot el nostre públic per ser avui al Teatre el Progrés aplaudint el nostre Musical Solidari… i moltes gràcies també a totes les persones que no han pogut venir i han col-laborat comprant entrades fila zero.ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR